Kleding Bedrukken

Voor 16.30 besteld, volgende werkdag geleverd en geinstalleerd.

Heb je een vraag ?

stel je vraag via social media, Whatsapp, Email of Telefoon

Kleding bedrukken in Zoetermeer en omstreken

Wij bedrukken en leveren diverse soorten textiel, van promotionele artikelen tot bedrijfskleding. Wij leveren drukwerk in Zoetermeer en omstreken voor persoonlijk en zakelijk gebruik, met alle aandacht voor ontwerp, materialen en afwerking.

Als je een T-shirt wilt bedrukken dan ben je bij RP Promotions op het juiste adres.
Als een toonaangevend bedrijf op het gebied van t-shirt bedrukken en textiel bedrukken, bieden wij u een keuze aan veel verschillende mogelijkheden.

U kunt uw persoonlijke smaak de vrije loop laten op het gebied van klassiek T-shirt met ronde hals tot vintage stijl, je kunt kiezen uit meer dan 40 stijlen in verschillende maten en maten.

Tussen de maat 98 voor small en oversize zoals de 3XL en zelfs de 5XL voor Spreadshirt heeft aan alles gedacht.
Natuurlijk zijn de zelf gemaakte t-shirts ook een perfect cadeau voor een verjaardag, jubileum, etc.

Drukproces

Het bedrukken van kleding in Zoetermeer en omstreken is geen eenvoudig proces. De meeste mensen denken dat je gemakkelijk een stuk kleding kan nemen en naar de drukkerij kan gaan om deze te laten bedrukken.

Echter komt hier een veel complexer proces bij kijken. Ons team van RP Promotions heeft passie, expertise en 25 jaar ervaring.

Als het om bedrukken gaat, beschikken wij over de nieuwste technieken om uw wensen tegemoet te komen en een professioneel en duurzaam resultaat op te leveren.

Er zijn bij ons verschillende technieken mogelijk om kleding te bedrukken. Deze technieken zijn:

  • Transferdruk
  • Full color
  • Zeefdruk

Heeft u een gelegenheid waarvoor u uw logo of merk graag op originele & professionele wijze wilt terug zien?

Kies dan voor RP Promotions!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, kom langs of bel ons op: +31(0) 641459309 en laat ons u hierin assisteren. Wij leveren ook AutoreclameRaamstickers en nog veel meer Buitenreclame, Interesse ?  Neem dan contact met ons op via Whatsapp , Email of telefoon